Häxan Surtant

Efter en lång varm sommar där man spenderat med tid ute än inne brukar det nästan vara skönt när det blir höst och man får kura ihop under en filt med en bok och några tända ljus. Men den här sommaren har inte varit varm. Man har varit ungefär lika mycket ute som inne, kanske till och med lite mer inne. Man har inte spenderat hela dagar på stranden med fikakorg och sand where the sun don’t shine. Så kommer hösten kännas välkommen och härlig? Eller kommer den bara vara mörk och blåsig?

Vet inte varför allt blev så deppigt nu. Kanske är det för att jag börjar jobba om åtta dagar eller för att vi är i vårt sovhus, som Kotten kallar det, och vi ägnar all vaken tid åt att tugga på saker. Tillexempel sånt vi köpt på Delicato-outleten som öppnat en halvtimme bort.

Det enda positiva med att det snart är höst är att man inte fikar lika mycket och att man kan försöka få lite rutiner igen. Så trist är jag idag!

Annonser
Det här inlägget postades i Navelskåderi. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Häxan Surtant

  1. kollijox skriver:

    AUHHhh, har också peppat mig med rutinsnacket, men faktum är att det inte var så farligt att börja jobba igen och dessutom var det omöjligt att logga in på datorn under hela dagen…soft!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s