Lagen om allts jävlighet

Förra veckan var ganska menlös. Skittråkigt väder, inga superspännande planer och Palten hade en ganska lugn vecka på jobbet. Men den här veckan däremot, strålande sol och jättevarmt nästan varenda dag, vårfest på förskolan, babysång med en ny bekantskap från mammagruppen, kalas för Kotten hos den där specielle tjejen som han pratar om hela tiden och fullt upp för Palten på jobbet. Dessutom trevliga helgplaner med goda vänner vi inte träffat på nästan tre år. Vilken vecka känns mest läglig att bli sjuk på tycker ni?

Självklart insjuknade vi nästan hela bunten i olika styrkor och vid olika tillfällen med start någonstans tisdag eftermiddag. Och idag tog jag på Lillebror en ny, otvättad body som han sedan hade på sig i cirkus en timme innan han fick världens utslag. Antagligen någon slags värmeutslag blandat med en reaktion på kemikalierna från de otvättade plagget. Bara för att spetsa till det lite extra.

Så nu såsar vi runt här hela gänget. Slitna, lite illaluktande och missnöjda i värmen. Tänk om det ändå hade varit förra veckan som var sjukvecka. Konstigt att det aldrig blir som man tänkt sig.

Annonser
Det här inlägget postades i Navelskåderi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s