På stan med Lasse-Maja (eller Pitepaltarna gör Piteå, del I)

Nu är vi i Piteå. Det finns inte tid eller ork över för att blogg eftersom avkomman är extremt sommarvild just nu.

Idag letade vi fynd på våra vanliga ställen, men hittade bara skräp, och sen fikade vi på vårt favoritfik Krokodil. Där stor dörren öppen och trots att det fanns fullt med leksaker försökte Knytet smita ut flera gånger. En av gångerna försökte han till och med ta med sig hela rullådan med leksaker på sin flykt. Även när Palten skulle leta efter kläder efteråt smet han. Det kändes som att man var på stan med en högriskfånge på permission.

Den äldre kan man ju muta med IPhonen. Men Lasse-Maja bryr sig inte. Har ni några tipps på bra appar? Pris har ingen betydelse. Jag kan ladda ner vilka som helst, till och med såna där jättedyra för typ 49 kronor, bara det får den yngsta avkomman att sluta smita iväg.

Det här inlägget postades i Knytet. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till På stan med Lasse-Maja (eller Pitepaltarna gör Piteå, del I)

 1. Skolfröken skriver:

  Hahaha, vi är i exakt samma sits. Man blir ju helt matt. Har du alla från Toca Boca? De brukar funka. Fast den som funkar bäst på de små är Talking Tom, den där katten som härmar dig när du pratar. Ta de nyaste, den är roligast.

  Annars funderar jag allvarligt på sele, även om folk på stan lär kasta fördömande blickar på mig.

  • mrspitepalt skriver:

   Paltens mamma frågade om vi inte funderat på sele efter att ha spenderat en dag på Naturhistoriska med Palten och pojkarna. Kanske att jag skulle återuppleva Talking Tom då.

 2. eva skriver:

  jag har inget bra tips på app. men jag kan rekommendera sele. och hundbur. även en hundrastgård med koja går bra, bara du ser till att gräva ner staketet en bra bit i marken så att avkomman inte kan gräva sig ut, det är vanligt förekommande och då står man där med skägget du vet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s