Vår alldeles egen Budda

I måndags fick Barbasyster sin fjärde dotter. En rund vacker bebis som vi kan kalla Budda. Pojkarna har tittat på bilder på Budda i flera dagar nu och fnittrat. Dela för att det är en ny kusin. Dels för att det är en rund bebis. Och dels för att man ser lite tutte på några av bilderna. Lite tutte, men inte en liten tutte. Det kan jag lova! Och Kotten som ju är väldigt förtjust i tuttar och har fått nöja sig med mina små platta myggbett i nästan ett år nu var extra glad när Budda tuttade på en bild.

Jag blev förstås också väldigt glad. Glad för Barbasyters skull att Budda äntligen kom ut. Glad för att ha ett nytt syskonbarn. Och glad för att jag äntligen har någon att köpa klänningar och flickiga byxdressar till

20120516-215512.jpg

Barbasyster, om du läser det hör innan vi ses imorgon, skvallra inte för Budda!

Annonser
Det här inlägget postades i Guldkornen. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vår alldeles egen Budda

 1. Karin skriver:

  Vad mysigt med en systerdotter till! Du får berätta sen hur gott hon luktade och om det började snurra tankar i huvudet på dej: visst vore det väl mysigt med ett barn till!? Mannen min frågade häromdagen om vi inte skulle skaffa en till snart, men han är ju inte riktigt klok och går ju dessutom till jobbet när jag stannar hemma med ett eller två vilddjur… Men allt förnuft har ju en tendens att försvinna all världens väg när man får träffa en sån där nyfödd och söt liten bebis som luktar så gott!

  • mrspitepalt skriver:

   Mycket mysig och rund. Men just nu känns det alldeles lagom att ha en rund bebis på replängds avstånd som man kan låna och bära runt på när man blir sugen.

 2. Barbasyster skriver:

  Budda med föräldrar tackar för de mycket vackra kläderna. Och roligt att tuttbilden uppskattades så mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s