Rumpsnack

Sist jag köpte jeans trodde jag att jag inte bara gått ner tolv kilo utan även föryngrat mig tolv år. Jag antar att det var så jag tänkte eftersom jeansen jag köpte hade betydligt lägre midja än jag brukar ha.

Så idag när jag och Kotten byggde lego och jag hängde halvvägs ner i legolådan gjorde han en glad upptäckt, ”mamma, din rumpa hänger ut!”. Sen skrattade han och fortsatte prata om det långt efter jag justerat jeanslinningen så ingen rumpa syntes överhuvudtaget. Till slut sa jag till honom att sluta prata om min gamla rumpa varpå han meddelade att det tänkte han inte göra för han ”tyckte det var roligt att prata om rumpor”.

Jag får väl helt enkelt skylla mig själv och köpa jeans med högre midja nästa gång.

Annonser
Det här inlägget postades i Kotten. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Rumpsnack

 1. pippilotta skriver:

  nu tänker jag att min rumpa gärna hade fått hänga ut lite om jag fick på mig mina jeans överhuvudtaget, fast jag vet inte, får nog köpa nya. ps. 12kg bra joabbat!

  • mrspitepalt skriver:

   TAckar! JAg har gått och längtat mig i mina gamla jeans och nu när det går vill jag bara ha nya. Då borde man ju få köpa nya på en gång bara, så köp, köp, köp!

 2. Emmy skriver:

  Första kommentaren kommer här! Tack igen för att du delar med dig av dina händelser med fantastiska ordkombinationer! Din historia frambringar ett leende på mina läppar 🙂 tack!

 3. Skolfröken skriver:

  Haha, hatar också de där linningarna. Det verkar dessutom som om man bara kan välja på den eller en skyhög. Och det är inte heller jättefint, rumpan blir liksom avlång då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s