Tjejapor och korkade mammor

Idag på tunnelbanan hörde jag två tjejer i sjuttonårsåldern prata om den ena tjejens förre detta. Hon berättade glatt att hon berättat för alla att han gick på bowling. ”Alltså han gick på bowling, alltså som varje vecka, alltså som hobby!!” och sen skrattade hon rått och fortsatte ”hans mamma berättade massa hemligheter om honom för mig!” och jag undrar bara vem fan hans morsa är?

Vem är så knäpp så man berättar sitt barns hemligheter för tjejapan han för tillfället är tillsammans med? Har hon inte själv varit tonårstjej och vet hur otrevliga och otäcka de kan vara? Vill hon inte sitt barn bättre än att dela med sig av hans mörkaste hemligheter, som att han är duktig på bowling eller att han inte äter kanter på smörgåsarna, till någon bitchig tjej som sprider ut dessa smaskiga fakta till ”alla”? Stackars pojke.

Jag bävar inför att Knytet och Kotten blir stora och kommer hem med tjejapor. Jag vill inte att de ska bli utan tjejer såklart, eller killar om de nu föredrar det. Utan kärlek vill jag ju inte att de ska vara. Men de där tjejaporna, oavsett kön. Dem bävar jag för.

En sak är i alla fall väldigt säker. Jag kommer aldrig dela med mig av pojkarnas hemligheter till några av deras kärlekar. Om de inte är gifta eller har barn med dem. Då kanske de kan få veta hur pojkarna brukade äta sina smörgåsar som barn. Kanske.

Annonser
Det här inlägget postades i Navelskåderi. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tjejapor och korkade mammor

 1. Evasleva skriver:

  Du blir säkert en perfekt svärmor! 🙂

 2. eva skriver:

  Jag känner så här. Kan de inte träffa Rosa, en fin tjejapa och dra med henne ut på äventyr?
  http://frokenblundslardank.blogspot.com/2011/08/en-vanlig-onsdag-och-ni-far-traffa-dem.html

  Det skulle jag tycka va kul. Sen förstår jag precis vaddu menar. men Killapor kan vara hemskanes elaka oxå, hörde jag på Tuben idag. Så man ville ruska om dem lite, och kanske sätta en klä nypa eller två, precis längst ut på näsvingen, så att det nyps lagom överjävligt.

  Nu höll jag på att glömma att skriva att du är fenomenal. Jag läste igen lite, och du är bara så himla bra. Kram!

  • mrspitepalt skriver:

   Haha, jag det kanske skulle vara något!

   Tjejapor finns ju av båda könen, och de är inte roliga alls! Man lär ju inte gilla alla människor ens barn tar hem, men förhoppningsvis är de flesta snälla.

   Men du är ju snällast! Jag blir så glad av dina ord! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s