Sommaren är kort

Sommaren har varit lång och kort på samma gång. Vi har hunnit med mycket känns det som. Efter vår resa till Piteå mellanlandade vi en supersnabb vecka hemma och sen bar det av ner till Skåne där vi skulle umgås med Paltens båda systrar med familjer. Därefter tog vi en superdupersnabb resa till Danmark och badade med tusentals andra småbarnsfamiljer på Lalandia. Sen en vecka till i Skåne, nu med King Lear och hennes familj som äntligen kommit hem från sin semester i Europa. Sen blev det västkusten i två veckor. Den första med vänner och den andra med familj.

På västkusten var vi i vår stuga som egentligen är ett hus. Vår familj har semestrat i stugan sen början av åttiotalet och jag har spenderat alla mina somrar där. Det är en fin och sliten stuga som är fylld med nostalgiska minnen, och på ett sätt är det lika mycket stugan som själva omgivningen som lockar när man ska åka dit. Inomhus är nästan allt bevarat i gammal stil och mönstren och färgerna är fantastiska

Den veckan vi var där tillsammans med mina systrar och deras familjer var vi fem vuxna och sju barn i huset. Det är ganska många, även om huset inte är jättelitet, speciellt med tanke på att det bara finns en toalett. Men det har ändå gått bra. Kotten och Knytet älskar sina kusiner och kusinerna är nog ganska förtjusta i dem också. Knytet har lärt sig gå riktigt bra och Kotten har simmat runt som en säl med armpuffar trots ganska kallt, salt vatten och maneter. Överlag har sommaren varit intensiv och ibland nästan Tjuren Ferdinand-jobbig så man vill slita sitt hår och bryta sitt minimala svärd i småbitar. Men det har också varit härligt och roligt och alldeles, alldeles underbart!

 

Annonser
Det här inlägget postades i Navelskåderi. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Sommaren är kort

  1. Evasleva skriver:

    Vad härligt att det gamla har fått vara kvar!

  2. pippilotta skriver:

    det var bannimej de finaste tapeter jag sett på denna sidan nyår tror jag.
    stuga på västkusten, jag blir nyfiken…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s