Semester med en hink ålar

Vi är på semester. Fem vuxna och sju barn i en stuga på tre plan. Det är inte en lugn stund. Häromdagen sa King Lear att det var som att äta middag med en hink ålar, och ungefär så är det. Semester med ett hus ålar. Förutom att våra ålar är söta och inte lika klibbiga.

Vi promenerar bland soliga, karga klippor

20110728-071020.jpg
spelar tv-spel i regnigt hus, äter goda grejer i ruffigt kök och på knarrig balkong, fyndar på stökiga loppisar och badar i kallt, salt vatten.

Trots alla vilda ålar har vi det ganska bra.

Annonser
Det här inlägget postades i Navelskåderi. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Semester med en hink ålar

 1. Karin skriver:

  Det låter som en härlig dock kanske lite typisk semester för barnfamiljer… Njut av familjen och sommaren, sedan kommer du hem lite brunare och lite tröttare 🙂

 2. Hanna F skriver:

  Ja det låter faktiskt som en härlig semester. En sån där som ni kommer drömma er tillbaka till om ett par år och tänka att den nog var helt idyllisk. Det är en fin bild du har lagt upp som förstärker känslan av en ljuvlig sommar, tillsammans med texten som verkligen ger en målande beskrivning av semester med småbarn. Så här mot slutet av sommaren har jag börjat inse att semestern inte kommer vara fylld av lugna stunder i hängmattan med en bra bok, eller i skuggan av ett parasoll på en soldränkt strand utan en ständig aktivitet. Det är härligt med småbarn! Fortsätt njuta av semestern.

  • mrspitepalt skriver:

   Om några år kanske man kan få strandhänga och läsa goda böcker i skuggan, men nu är det full fräs som gäller. Och det har ju som sagt också sin charm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s