Pitepaltarna does Lalandia

Tidigare i år skrev jag om våra planer att åka på en chartersemester, men inte helt förvånande rann allt ut i sanden och vi bokade ingenting. Men det kändes också så trist så med inspiration från feel bad/feel good-serien Unga mödrar bestämde vi oss för att åka till Lalandia. Ett stort badäventyrsland med bollhav och rutschkanor och horder av rökande, tatuerade danskar.

Låter inte som någon dröm kanske, men med två små är barnvänligt att föredra och Lalandia är verkligen det. Vi är jättenöjda alla fyra. Kotten plaskade runt själv med armpuffar, ville aldrig gå upp och åkte alla vattenrutschkanor han kunde hitta. Knytet åkte bebisrutschkana själv gång på gång, drack flera liter vatten och garvade högt varje gång vi åkte stor rutschkana. Dessutom bodde vi precis bredvid en hage med getter som man fick gå in och klappa och båda pojkarna var väldigt förtjusta. Kotten som är skraj för alla djur, till och med myror, klättrade glatt in och klappade både bebisarna och storgetterna. Knytet som inte pratar alls, om inte raptorskrik räknas, blev alldeles till sig varje gång vi gick förbi hagen och sa om och om igen ”ätterrrrrr, ätterrrrrr!” och idag när vi skulle säga hej då så bajsade en get precis när Kotten skulle klappa den, så det gjorde ju hela resan värd pengarna om man frågar Kotten.

Efter en väldigt regnig snabbvisit i Köpenhamn där pojkarna fick måna saker och Palten och jag inte fick någonting är vi nu tillbaka i Sverige. Lite rundare, lite fattigare men mycket nöjda!

Annonser
Det här inlägget postades i Knytet, Kotten, Palten. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Pitepaltarna does Lalandia

 1. Skolfröken skriver:

  Härligt! Du måste visa alla inköp 🙂

 2. Hanna skriver:

  Mysigt! Och härligt när semestern blir så bra för både små och stora!

 3. Nocken skriver:

  Låter som en framtida semester för Nockarna!

 4. Malin skriver:

  Åh kul! Vi ska till Hornbaek om ett par veckor, då blir det ju en sväng till Köpenhamn. Har du tips på affärer med fina Killkläder?? Tycker att det bara är fina flicktunikor var jag än går, men danmark har ju Katvig, Småfolk och gänget 🙂

  • mrspitepalt skriver:

   Nej, tyvärr! Jag hade höga förväntningar innan vi åkte dit och tänkte shoppa massor, speciellt av Småfolk som är mitt favvo-märke. Men se när i väl var där blev det stressigt och regnigt så det blev inte så mycket klädshopping. Men det finns ju, bara att vi inte hittade så mycket. Hoppas du lyckas bättre!

 5. 98:an skriver:

  Låter jättekul!

 6. Låter som en perfekt familjesemester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s