Dr Kottenstein

Jag tycker om att samla på saker, och Kotten tycker om Lego. Detta har resulterat i att ett gäng Legogubbar har flyttat in i vårt hem under de senaste månaderna. Man kan köpa små påsar med olika gubbar på leksaks- eller mataffären för typ 30 kronor och så är det olika serier och olika kända och okända typer. Under resan upp fick Kotten den här gubben

20110619-105656.jpg och trots att jag berättade att han hette Frankenstein envisades Kotten med att kalla honom för Viktor. Vi tänkte inte så mycket mer på det men skrattade lite åt att Viktor tappade håret ibland och åkte legobil lite hit och dit.

Men så började det gro något i bakhuvudet. Viktor lät liksom inte helt tokigt. Vad var det egentligen han hette den där doktor Frankenstein? Jo, Viktor förstås!

Hur i hela fridens namn har ungen kommit på det namnet? Han känner ingen Viktor och varken jag eller Palten har berättat för honom att det var så han hette.

Antingen har någon annan berättat det (men vem!?) eller så kan ni förvänta er att få se Kotten hitta borttappade nycklar och böja skedar på kanal 5 om sisådär tjugo år. En sak är i alla fall säker. Om jag vaknar inatt och måste gå på toa, då följer Palten med!

Annonser
Det här inlägget postades i Kotten. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Dr Kottenstein

 1. Grenman skriver:

  Haha eller så tycker han att det är så vår
  Bebis kommer att se ut. Vi hoppas på att han är sjukt allmänbildad istället…

  • mrspitepalt skriver:

   Ja, fast er bebis kommer nog ha rött hår istället 😉 Nej, er bebis kommer ha mindre kläder på sig, vara lite större och tusen gånger sötare,

 2. 98:an skriver:

  Haha… Kotten är klok som en bok 🙂

 3. Caroline skriver:

  Oh-oh, skrämmande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s