Fläskot protesterar!

Jag har lite dålig koll på WordPress statistik. Jag vet inte om de siffror man ser är enskilda ip-adresser eller antalet gånger sidan öppnats, men oavsett det. Klockan halv två idag hade 57 personer läst bloggen och tre hade kommenterat förra inlägget.

Tycker ni andra som läser att det är helt självklart att avslöja sin vikt på cyberrymden? Jag tyckte själv att det var lite jobbigt. Jag funderade på om jag skulle göra det lösenordsskyddat, men sen tänkte jag, nej nu är jag så här fet, det är bara att outa det. Och jag gör det ju självklart för egen skull först och främst, men en viss del av själva bloggandet är ju responsen man får av andra. Folks råd och tips och tyckande. Annars skulle man ju lika gärna kunna skriva i en dagbok.

Man vill ju inte att folk ska tjuvläsa ens dagbok. Men om någon prompt skulle göra det skulle man vilja vet det. Eller ialla vilja veta vad de tyckte. Man skulle inte vilja att 54 personer läste och sen bara smög iväg tysta med ens fläskiga hemligheter. Det är inte schysst. Faktiskt. Tycker ni det?

Nu är klockan nio. 143 visningar av sidan. 6 kommentarer. Trist. Med stort T. Superstort.

Annonser
Det här inlägget postades i Navelskåderi. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Fläskot protesterar!

 1. Sarah skriver:

  Eeehh hörru mrs pitepalt, du är många saker – men INTE fet! Basta!

  Ville bara säga det.

  Pöss

 2. mrspitepalt skriver:

  Okej då, men den mulliga protesterar klingar inte lika bra.

  Men håller du inte med?

  Och tack!

 3. Sarah skriver:

  Jag skulle inte kalla dig mullig, rultig eller nåt annat i den stilen heller – men ok. Ska inte bråka mer om det 😉

  Håller verkligen med. Det är ett sådant känsligt och utlämnande ämne, så det är klart man vill ha respons! Absolut! Det blir ju dessutom både lättare och roligare när man vet att man inte är ensam.

  Stor kram på dig!

 4. Sorry, jag läste men kommenterade inte av 2 anledningar – den första var att jag tänkte ”oj, jag borde verkligen också ta tag i träning och matvanor – fy, vad jobbigt!” och den andra att anledningen (eller en av dem) till att jag inte orkar ta tag i det just nu vaknade och ville amma 😉

 5. Pulver-Eva skriver:

  Sorry

 6. Skolfröken skriver:

  Och jag hade en kaosdag och hann inte surfa in här förrän på kvällen.

  Det suger när folk inte kommenterar!!!

 7. Lathet, vi kan inte skylla på annat men vi följer dig i glädje och sorg!

 8. Karin skriver:

  Jag kommenterade, men kanske inte så värst motiverande.. Därför måste jag nu säga att först ville jag inte skriva något pga den egna ångesten som kom som ett brev på posten när jag läste om ditt igångsättande. Men dina ord låg och skavde långt bak i huvudet och sedan tänkte jag nu är det dags att småstarta lite iaf. Sagt och gjort, sedan begav jag mig ut på min första gång- och löprunda på 3 år! Tack för sparken i baken och hoppas att jag kan sparka dej lite lätt med.

 9. Hanna F skriver:

  Läste båda dina inlägg idag och förstår att det inte är kul när man skriver så personligt och inte får nån respons. Jag försöker tänka på det och ge någon slags kommentar, kanske inte till varje inlägg, men så ofta jag kan, för att jag gissar att även om det känns som jag skriver samma som de andra så är det ändå kul/trevligt/lugnande mm för dig att läsa vad folk tänker om det du skrivit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s