Knas-Palten

Idag åkte Palten i väg till jobbet i nya kläder. Nya jeans och ny skjorta.  Inte så mycket att hurra om egentligen, men just dessa nya kläder tvingade jag honom att köpa för cirka tre veckor sedan, och det här är första gången han har dem på sig.

Så skulle ju inte en kvinna göra. Köpa nya kläder, gå hem och hänga in dem i garderoben (eller låta dem ligga kvar i påsen tills ens fru hänger in dem i garderoben) och sen bara glömma bort dem. Karlar är ju helknasiga. Eller i alla fall min karl.

Annonser
Det här inlägget postades i Palten. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Knas-Palten

 1. Skolfröken skriver:

  Ja så är faktiskt inte Magistern, det måste ju vara första grejen som de inte gör lika. Men Magistern har ju mer kläder än jag och är en riktig clothes horse 🙂

  • mrspitepalt skriver:

   Nej, men det var ju tur att de inte var helt lika, annars hade vi nog snart varit tvungna att undersöka om de blev separeted at birth eller nåt. Palten vill nog gärna var välklädd, han har alltid skjorta på jobbet. Men han avskyr att gå i affärer. Hur det nu är möjligt?

 2. pippilotta skriver:

  he he, ibland kanske man måste låta plaggen svalna 🙂 för en dag iaf, sen kan man säga att man haft dom länge om den bekanta frågan -har du köpt nya kläder?, skulle dyka upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s