Lite mer avspänd än önskat

Idag har vi varit och hälsat på Barbasyster och hennes familj. Det var mycket trevligt. Det lektes i sandlådan och med lego. Knytet sa sitt första riktiga ord, Barbaboks namn, hon var sjukt nöjd, och Kotten blev omkringburen och underhållen från hej till tårfyllt hejdå. Dessutom åt vi fika, godis, grillat och glass. En mycket bra dag helt enkelt.

Förutom när vi skulle åka hem då. I alla fall om man frågar Kotten. Han har börjat tycka det är väldigt jobbigt att åka hem från kusiner och kompisar, och det kan man kanske förstå. Men det ska grinas och gråtas och protesteras, och det blir liksom lite tröttsamt. För om man nu ska göra det där trevliga att åka och hälsa på folk, så måste man ju tillslut åka hem från dem också. Men det vill inte Kotten.

Nu satt han halva hemresan i bilen och gnällde över att han inte ville åka från kusinernas hus och ju tröttare han blev, desto mer protesterade han. Dessutom var han bekymrad över en vitsippa som han och Stora-Orange plockat till mig. Den var invirad i ett blött papper men Kotten tyckte vi borde ha tagit med oss hela glaset med vatten. Han gnällde och grinade och klippte med ögonlocken och precis innan han somnade tittade han på mig och sa, mycket allvarligt ”mamma, jag vill inte vara så här avspänd!” Nej, vem vill det på långfredagen och allt…

Annonser
Det här inlägget postades i Guldkornen, Knytet, Kotten. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s