Förr var det FF, nu är det BF

Igår sov pojkarna hemifrån för första (Knytet) och tredje (Kotten) gången och det gick mycket bra. Vi skulle ha 30-årsmiddag för mig och pojkarna skulle hänga med King Lear och hennes familj. Jag tror alla inblandade var nöjda med uppdelningen.

När vi kom till King Lear hängde Kotten på dörren och frågade gång på gång ”har du nycklen, mamma, har du nycklen?” och sen hade det funkat jättebra hela kvällen. Kotten berättade att vi köpt Knytet på sjukhuset, han uppträdde med bajskorvsopera till fikat (mycket uppskattat tydligen) och frågade bara efter mig en enda gång. Knytet var nöjd och rund mest hela tiden och förutom någon timme mellan två och tre på natten sov han mellan åtta och halv sex. Det är ju till och med bättre än hemma.

Jag och Palten fick spendera ett dygn för oss själva på mycket länge, vilket också var väldigt trevligt. Middagen var också mysig, fast lite märkligt att umgås utan barnen, det kommer man ju knappt ihåg hur man gör längre. Vi blev dock sena med middagen och då kunde vi inte ens skylla på barnen, bara oss själva.

Men överlag var helgen härlig. Att kunna umgås och faktiskt prata till punkt utan att behöva torka någon om munnen, sätta på Ice Age 2 för sjunde gången, hälla upp och sen torka upp mjölk. Att dessutom kunna dricka drinkar, prata strunt och skratta så mycket att a little pee comes out, gå och lägga sig sent och sova som en stock hela natten och sen lite extra på morgonen bara för att man kan det är som balsam för en trött och sliten mammasjäl.

Och sen det bästa, att vakna och tycka att det är väldigt tyst och tomt utan barnen och inse att man får åka och hämta dem om några timmar, och att längta så mycket efter dem att man måste springa de sista stegen innan man kommer fram, det är som en riktig jädra inpackning!

Annonser
Det här inlägget postades i Knytet, Kotten, Navelskåderi. Bokmärk permalänken.

21 kommentarer till Förr var det FF, nu är det BF

 1. pippilotta skriver:

  ha ha, UNDERBART!

 2. Skolfröken skriver:

  Å det lät som en toppenhelg! En sån vill jag också ha 🙂 Var det bara ni två eller hade ni gäster också?

  • mrspitepalt skriver:

   Vi hade gäster, vi var typ tio stycken allt som allt. Mycket härligt! Men så fort alla brudar har blivit friska får ni väl skicka dem till dina föräldrar och så har ni vuxenhäng. Skolmormor, du läser ju här ibland, det låter väl som en bra idé? 😉

   • Skolmormor skriver:

    Självklart – men just nu har de små delat med sig av sitt RS-virus så vi är lite sänkta för tillfället.

   • mrspitepalt skriver:

    Stackars Skomormor, nu ska jag inte sätta press på er. Håller de på att delar med sig av sådana basilusker får de nog allt hålla sig hemma!

 3. Skolfröken skriver:

  Haha, ja det får vi göra! Jag fick en övernattning på Trosa Stadshotell i 30-årspresent. Får casha in den nu:-)

 4. Barbasyster skriver:

  Låter som en finfin helg! Och vem skulle inte uppskatta en bajskorvsopera?

 5. Evasleva skriver:

  Det bästa!
  Både BF och ha vuxenkul och sedan få längta och hämta!!

 6. Låter härligt!

 7. Hanna F skriver:

  Åh vad underbart det låter! Det är du verkligen värd.

 8. King Lear skriver:

  Det var roligt och uppfriskande att få njuta av småpojkarna Palt ett helt dygn. Det är inte ofta man får bajskorvsopera till kaffet. Eller blir väckt 05.26 av ett klotrunt knyte som under belåtet knorrande försöker peta ut ens högeröga med en napp. Såna där teens och tweens som jag har hemma är inte riktigt lika påhittiga.

  • mrspitepalt skriver:

   Men tänk vad förvånad du skulle bli om Idolen helt plötsligt låg med sin stora tonårskropp i er säng och petade på dig med en napp.

   • King Lear skriver:

    Sant, det skulle inte vara lika charmigt. Snarare bisarrt, eller rentav skrämmande.

 9. hanna skriver:

  Härligt och så skrattar jag, som vanligt, när jag läser! Kram och tack för att du lyfter min annars rätt trista pluggkväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s