Hang ten

Ni har sett vindsurfing. Ni har ägnat er åt nätsurfing. Vi ger er pottsurfing.

Annonser
Det här inlägget postades i Kotten. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Hang ten

 1. Hanna F skriver:

  Wow vilken balans! Är det så killar lär sig att kissa stående? Jag noterar också att han inte har nån blöja, är han helt blöjfri Kotten? Hur länge har ni pottränat honom? Tror att vår son är jämngammal med Kotten, men han är inte särskilt intresserad av att kissa på pottan, han har börjat ta av sig blöjan själv lite då och då, men sätter sig inte på pottan för att kissa. Han kissar oftast glatt på golvet och säger åh nej (som om han verkligen menar det).

  • mrspitepalt skriver:

   Han har inte blöja hemma, men på förskolan och när vi ska någonstans eller hälsa på någon. Han var också väldigt ointresserad fram till för några veckor sedan. Då föreslog jag att han skulle få sätta ett klistermärke på pottan varje gång han kissade. Sen dess tycker han det är kul. Men det sker ju olyckor ibland och jag får ofta påminna honom, han säger inte självmant att han vill gå, har skett kanske två gånger. Men prova med klistermärkena så kanske han tycker det är kul.

 2. Snäckan skriver:

  Man måste BARA älska pottsurfing!!

  Passa dig bara att han inte surfar när det är något i pottan. Här hemma så hade Simon en fix idé om att ha pottan på huvudet och det var väl ok tills den dagen då det var kiss kvar 😉

  kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s