Early bird

Igår låg Knytet på mage och då vände han sig till ryggläge. Ungen är ju inte ens två månader än. Ovanligt begåvad alltså, precis som sin storebror. Kotten ligger på morgonen och säger ”prosit, Knytet” när Knytet hostar och ”herregud, vad kul” när Knytet pruttar, men hur söta och begåvade barnen än är så skulle jag betala ganska mycket pengar för att slippa gå upp med dem när de vaknar klockan sex på morgonen, trots att Kotten inte ska vara på förskolan förrän klockan nio.

Jag har kommit på varför man tycker de egna ungarna är sötare än socker, trots om de ser ut som små skära sköldpaddor. Det är för att man inte ska ställa ut dem på trottoaren då när de vill gå upp klockan sex på morgonen, och man själv vill sova vidare. Just nu tittar vi på Tweenies, vad är det för j-a nissar egentligen?

Annonser
Det här inlägget postades i Knytet, Kotten. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Early bird

 1. Skolfröken skriver:

  Hahaha, de är verkligen roliga när de är i den här åldern. Skolbebisen säger Sååja lilla vän, lugna dig! till tvillingarna så fort de gnyr till. Här om dagen hojtade hon dessutom Kom igen! till Magistern för att han inte kom in i hennes rum fort nog 🙂

  Hon sover dock på mornarna, och det är jag evigt tacksam för.

  • mrspitepalt skriver:

   Bra att hon håller koll på Magistern, hålla på och slöa så där… Ibland när vi busar med Kotten, typ ska kittla honom och han blir för uppjagad sträcker han upp handen och säger ”stopp, nu räcker det!” Han måste ha hört det på förskolan eller nåt. Väldigt roligt i alla fall.

   Skönt att hon sover på mornarna, gör småtjejerna det också?

   • Skolfröken skriver:

    Ja, och just nu är de inne i en väldigt trevlig period när de äter en gång kl 23 och sen sover till 06 för att äta och somna om till 09. Helt ok 🙂

   • mrspitepalt skriver:

    Lyx! Knytet är också inne i en skojsig period. Han äter när vi går i säng, oavsett tid. Har man tur sover han tre timmar sen äter han igen. Efter det vill han ha mat med cirka 1 timme, 1½ mellanrum. Känns bra.

 2. Nocken skriver:

  Oj, vända sig redan! Jag är mycket imponerad! Min minsting har fullt upp med att vara tjock och fortsätta växa så att vända sig vore alltför mycket motion för honom. Herregud, man kan ju bränna några kalorier!!

  Vi är oxå, nästan alltid, vakna innan bollibompa. Ibland redan innan sändningarna börjar på svtB…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s